Video – Tweeling geboren in twee verschillende jaren. In 2017 en 2018 (buitenland)

tweeling geboren FamilieNieuws buiteland

Tijdens de jaarwisseling is er in Amerika een bijzondere tweeling geboren: het jongetje en meisje kwamen achttien minuten na elkaar op de wereld, maar hebben toch een ander geboortejaar.
[quads id=1]

TE VROEG

Aan DailyMail vertelt de woordvoerder van de familie dat moeder Maria Ontiveros eigenlijk pas op 27 januari was uitgerekend. Maar op oudejaarsavond kreek ze totaal onverwachts al weeën.

GEZOND

[quads id=1]
Maria laat via haar woordvoerder weten dat ze niet had verwacht zó snel al te gaan bevallen. Gelukkig kwam de tweeling zonder complicaties ter wereld. Om 23:58 uur werd Joaquin geboren en zusje Aitana kwam een ‘dag’ later, via een keizersnede, om 00:16 ter wereld. Zowel de moeder als de tweeling zijn helemaal gezond.

DONATIES

Toen lokale organisaties hoorde van “de memorabele gebeurtenis” hebben ze samen met het ziekenhuis ruim drieduizend dollar aan babyspullen gedoneerd aan het gezin. De ouders zijn inmiddels samen met hun pasgeboren tweeling en drie andere dochters thuis.

tweeling geboren FamilieNieuws buiteland
Bekijk hier de schattige video over de twee:
[quads id=1]

Bron: Bron: AD
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.