Bekendmaking van de politie: Aangeven van een vermissing

Vermist Suriname

Opgave van vermissing van personen moet via de officiële weg plaatsvinden. Bij vermissing van een persoon moet er aangifte worden gedaan door de familie op een politiebureau in de buurt waar de vermiste woonachtig is.
[quads id=1]

En via de media

De aangifte wordt met een foto van de vermiste opgestuurd naar de afdeling Forensische Opsporing, die zorgt voor de plaatsing van de vermissing op de website van de politie (www.politie.sr) en via de media.

Zien dat het bericht

Het is gebleken dat in sommige gevallen de vermisten terecht zijn, maar dat er geen officiële melding wordt gedaan bij de politie. Wanneer familieleden zien dat het bericht van de vermissing nog op de website voorkomt, eisen zij van de politie dat het bericht wordt verwijderd.

Vermist FamilieNieuws Suriname politie
Verwijderen van de foto

Indien de vermiste persoon weer thuis is, moet de melding ook via de officiële weg geschieden. De officiële melding dat de persoon terecht is, zal dan worden doorgespeeld aan de afdeling Public Relations. Deze zal dan zorgen voor het verwijderen van het bericht en de foto van de vermiste van de website van de politie.
[quads id=1]

Zoveel mogelijk delen

Op onze lezers wordt een beroep gedaan dit bericht zoveel als mogelijk te delen.
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.