Personeel St. Vincentius Ziekenhuis wil geld zien! De maat is vol!!

rkz personeel FamilieNieuws Suriname actie

Personeelsleden van het St. Vincentius Ziekenhuis voeren een protestactie. Bondsvoorzitter Roy Haverkamp heeft zojuist een onderhoud gehad met algemeen directeur Manodj Hindori.
[quads id=1]

Beloofd is vandaag te storten

Hij heeft aangegeven in overleg te zijn met Volksgezondheid. Beloofd is vandaag nog SRD 2 miljoen te storten om de salarissen van december uit te kunnen betalen.

Betaling op tijd plaatsvindt

Haverkamp zegt aan Starnieuws dat als het geld vóór half 2 vandaag wordt gestort de bank dit nog kan verwerken. Gehoopt wordt dat de betaling op tijd plaatsvindt, waardoor de rust terugkeert in het ziekenhuis.
[quads id=1]

Alles aan gedaan wordt

Het St. Vincentius Ziekenhuis en minister Patrick Pengel van Volksgezondheid hebben in een verklaring, die ook ondertekend is door Rick Kromodihardjo van het Staatsziekenfonds, afgesproken dat alles aan gedaan wordt opdat de salarissen vandaag uitbetaald kunnen worden.

Willen hun geld hebben

Wanneer de betaling niet gedaan wordt vandaag, zal het personeel morgenochtend weer protesteren. Haverkamp zegt dat het niet om een staking gaat. De afdelingen zijn in tact. De werkers willen hun geld hebben omdat ze ook verplichtingen hebben. Haverkamp hoopt dat de regering zich houdt aan de gemaakte afspraak.

Bron: Starnieuws
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.