Video – Natuurgeneeskundige Heijnes Landveld van Odany Jewa overleden

heijnes landveld odany jewa overleden FamilieNieuws Suriname

Natuurgeneeskundige Heijnes Landveld is woensdag overleden. Hij heeft nationaal en internationaal bekendheid verworven als grondlegger en directeur-eigenaar van Odany Jewa, ook wel The Green Pharmacy genoemd.
[quads id=1]

Heeft hij kruidenformules ontwikkeld

Landveld is decennia bezig geweest met onderzoek naar de geneeskrachtige werking van kruiden en bladeren voor diverse kwalen en ziektes. In zijn praktijk aan de Cattleyastraat te Zorg en Hoop heeft hij kruidenformules ontwikkeld en toegepast en kreeg hij veel mensen over de vloer, die geen heil vonden in de ‘westerse geneeskunde’.
[quads id=1]

Maar ook in Latijns-Amerika

Landveld heeft lezingen over traditionele geneeswijzen verzorgd in de regio, maar ook in Latijns-Amerika en Europa. Hij is medeoprichter geweest van de Caribbean Association of Researchers and Herbal Practitioners.

heijnes landveld odany jewa overleden FamilieNieuws Suriname
Bekijk hier verklaringen van mensen die hem dankbaar zijn:

En een ander video waarin hij 1 vertelt over zijn werk. Hij wist hoe vrouwen van vleesbomen af konden komen:

Bron: DWT
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.