Anoniem – Ik heb net een tweeling gehad en heb het heel erg zwaar

tweeling van Mala FamilieNieuw Suriname Anoniem hulp gezocht

Goeiedag mensen. Het jaar 2018 is begonnen. Het enige waar ik aan denk is: Hoe ga ik het jaar doorkomen met de zorg voor mijn lieve kinderen?
[quads id=1]

Mijn verhaal in het kort

Ik heb FamilieNieuws benaderd om mijn verhaal te delen met jullie. Wellicht kan ik wat ondersteuning krijgen in mijn situatie. Hier is mijn verhaal in het kort: Ik ben Mala. Ik Ben 20 jaartjes. Ik ben precies 3 maanden geleden bevallen van een tweeling. Een jongens tweeling

Zwaar werk kan hij ook niet

Natuurlijk ben ik heel blij met mijn jongens. Ik heb ook al een meisje van twee. Maar we hebben het zwaar. Mijn man werkt wel heel hard, maar we komen toch niet uit. We hebben het niet breed. Na een ongeluk is zijn been in een slechte conditie dus zwaar werk kan hij ook niet meer doen. Daardoor hebben we het niet breed.
[quads id=1]

Het is wel moeilijk

Ik weet niet hoe ik het moet vragen, maar ik zie dat mensen de schrijvers soms hulp bieden, daarom wil ik graag vragen of mensen ons misschien kunnen helpen met pampers en pap voor de tweeling. Eventueel voedselpakketten. Ik kan ook werken, daarom ben ik ook opzoek naar werk. De jongens zijn nu 3 maanden. Maar het is wel moeilijk. Vooral om een werk te vinden dat ik kan combineren met de zorg voor de kleintjes. Ik kan ze niet makkelijk achterlaten bij mensen.

Ik vraag dat alleen

Mijn man heeft het ontzettend zwaar. Ik heb hem gevraagd of ik dit mag doen, hij is wel akkoord gegaan. Want hij ziet ook in dat het te zwaar is voor ons. Die kinderen hebben eten en pampers nodig. Ik vraag alleen dat. Het zou ons helpen voorlopig met de zorg. We zullen u zo dankbaar zijn.
[quads id=1]

Korte video van de situatie

Ik heb een korte video gemaakt zodat u kunt zien hoe mijn situatie is op dit moment:

tweeling van Mala FamilieNieuw Suriname Anoniem hulp gezocht

Als mensen me willen contacten of mijn thuissituatie zelf willen beoordelen dan is dat goed. Ik laat mijn contactgegevens achter bij die dame van FamilieNieuws. Dit was het. Alvast bedankt dat jullie mijn verhaal wilden lezen. Groeten van Mala
[quads id=1]
Gerelateerde verhalen:

37-jarige moeder met elf kinderen heeft het zwaar

Anoniem: Ik heb het zwaar, zal ik mijn baby afstaan?

 

 

Wilt u ook uw levensverhaal met ons delen?
Whatsapp of bel ons op +597 8966341
of stuur het naar info@familienieuws.com

U reacties en adviezen worden zeer gewaardeerd.
U kunt ze plaatsen in de comments hieronder
en/of 
 op onze Facebook pagina

Abonneer ook op ons Youtube kanaal en like us on Facebook

FamilieNieuws.com
Surinaamse familieberichten en nog veel meer

** Om privacy redenen zijn de namen en foto’s in dit verhaal gewijzigd.