24-jarige Petra op de luchthaven aangehouden met bolletjes in meerdere holtes

drugs Suriname

Het Bestrijding Internationale Drugs (BID) Team heeft op vrijdag 22 december de 24-jarige Surinaamse Petra N. op de Johan Adolf Pengel luchthaven aangehouden. Ze had bolletjes in haar lichaam.
[quads id=1]

Het vermoeden bestond

De jonge die op vertrek stond naar het buitenland viel tijdens een routine controle door de mand. Bij visitatie werden enkele bolletjes cocaïne op Petra aangetroffen. Het vermoeden bestond dat er meer aanwezig zou moeten zijn. Zij werd aangehouden en overgedragen aan de afdeling Narcoticabrigade.

Een cocaïne prop

Verder onderzoek wees uit dat de verdachte enkele bolletjes heeft geconsumeerd. Ook in een van haar lichaamsholte bevond zich een cocaïne prop. Inmiddels heeft zij via de natuurlijke weg 57 bolletjes uit het lichaam verwijderd.

drugs bolletjes luchthaven politie Suriname FamilieNieuws
Voorbeeldfoto
Weinig af weet van de persoon

Tijdens het verhoor bekende zij het verderfelijk spul te hebben ontvangen van een verstrekker die niet in Suriname woonachtig is. Zij wilde de politie doen geloven dat zij weinig af weet van deze persoon.
[quads id=1]

In verzekering gesteld

Na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie is zij in verzekering gesteld.
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.