22-jarige Rosinio aangehouden na intiem misbruik vermiste 13-jarige

HIV Suriname

De politie van het ressort Latour heeft op woensdag 27 december de 22-jarige Rosinio F. alias Guno aangehouden voor seksueel misbruik.
[quads id=1]

Tot heden vermist

De verdachte meldde zich aan op het politiebureau nadat hij heeft begrepen dat het 13-jarige meisje met wie hij op 25 december verkering heeft gehad tot heden wordt vermist.

Hij haalde haar af

Rosinio is gelijk aangehouden en na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie ingesloten. Hij verklaarde een afspraak te hebben gemaakt met het minderjarige meisje op de bewuste dag. Hij haalde haar af zoals was afgesproken voor een school in de omgeving van het politiebureau.

Niet naar huis gekeerd

Daarna begaven zij zich naar een adres van een vriend van de verdachte alwaar hij het meisje seksueel heeft misbruikt. Volgens Rosinio heeft het slachtoffer de woning na zijn snode daad verlaten met de bedoeling terug naar huis te gaan. Tot op heden is het slachtoffer niet naar thuis terug gekeerd.

Aangifte van vermissing

De moeder deed op 25 december aangifte van vermissing van haar minderjarige dochter die bij het uitbrengen van dit bericht nog niet terecht was. (Volgens de familie is het meisje inmiddels weer thuis)
[quads id=1]
intiem misbruik FamilieNieuws SurinameDe politie van Latour onderzoekt deze zaak verder.
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.