Videoverslagen festiviteiten binnenstad. Goed georganiseerde dag!

Videoverslag festiviteiten binnenstad. Het is een en al vreugde geweest in de binnenstad. Duizenden kwamen bijeen om feestend de jaarwisseling tegemoet te gaan.
[quads id=1]

Kunnen genieten van vuurwerk

Ondanks de vele regens vandaag hebben mensen zich flink kunnen vermaken op de tonen van verschillende Surinaamse muziekgroepen en afwisselend kunnen genieten van vuurwerkshows.

Tijdens de traditionele pagara-estafette op oudejaarsdag in de binnenstad van Paramaribo zijn er geen ernstige ongevallen geregistreerd. Volgens de directeur van Sur-Cad ambulance dienst, Roël Brug zijn er vier gevallen geregistreerd van jongeren tussen vijftien en negentien jaar met een alcoholvergiftiging.

Door andere complicaties

Een van hen moest, mede door andere complicaties, worden overgebracht naar de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo.

De organisatie heeft geen enkel vuurwerk ongeval geregistreerd tijdens de pagara-estafette . “We hebben de menigte op een veilige afstand van het vuurwerk gehouden zodat wij goed overzicht op alles hadden. Zo help je mee aan een ordelijk verloop.”

Publiek te dichtbij

Het team van de ambulancedienst heeft met de brandweer en politie samengewerkt om het publiek strak in de gaten te houden. Voorgaande jaren is gebleken dat het publiek te dichtbij kwam bij het afschieten van het vuurwerk tijdens de estafette.
[quads id=1]

Medische diensten verleend

De Sur-Cad ambulance dienst was met vijftien man en vijf ambulances op verschillende strategische plekken in de binnenstad. Ook waren er medische units met vijf bedden op een terrein aan de Jodenbreestraat om mensen te behandelen. De organisatie heeft voor de eerste keer in opdracht van de Parbo Brouwerij en Surifesta deze medische diensten verleend.

Al met al een prachtige dag om op terug te kijken. Bekijk hieronder de prachtige video’s en deel het met een ieder.

Bekijk hier wat video’s:


[quads id=1]

Eerdere berichten:

https://www.familienieuws.com/2017/01/02/redactie-40-jarige-vrouw-laat-leven-tijdens-pagara-estafette/

https://www.familienieuws.com/2017/01/02/redactie-er-waren-wel-ehbo-posten-tijdens-owrujari/

[quads id=1]
Bron: DWT en de boodschap
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.