Vermissing – 17-jarige Magaly Pinas

Vermissing Suriname FamilieNieuws Pinas

Goedendag iedereen, families en vrienden. Hierbij een bericht van vermissing.

Bij deze vraag ik u om mij te helpen bidden en zoeken naar me nichtje die op 31 december vertrokken is van huis richting oudejaarsviering in Paramaribo/Suriname en sindsdien niet meer teruggekeerd is naar haar huis te Foloweg een zijstraat van de Abigailsweg. Haar naam is : Magaly Pinas geboren 22 oktober 2000.
Bij voorbaat dank ik jullie voor de medewerking . Delen met een ieder Aub.
[quads id=1]
Vermissing Suriname FamilieNieuws Pinas
[quads id=1]
Weet u meer maakt u dan contact met Henk pinas. Klik hier
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.