In Memoriam – HARRY TIJDMETER.

overleden tijdmeter In Memoriam FamilieNieuws Suriname

Pijnlijk dat je er niet meer bent, maar we proberen het leed te verzachten met de mooie herinneringen die je hebt achtergelaten. De kerstdagen, jaarwisseling en vandaag je jaardag zonder jou. Je bent nu een engel die over ons waakt. Rust zacht

HARRY RUDOLF TIJDMETER.

INDIEN IN LEVEN VANDAAG 59 JAAR

Afzender:
Lorrain Sital mede namens de families Sital en Tijdmeter.

[quads id=1]
overleden tijdmeter In Memoriam FamilieNieuws Suriname
[quads id=1]
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.