Kappartij tijdens rouwzitting. Jerrel kapt zijn broer André

broer Suriname

De 49-jarige Jerrel M. is in de avond van woensdag 27 december door de politie van Flora aangehouden.
[quads id=1]

Melding kappartij

Na een melding van een kappartij op een adres in het ressort deden de wetsdienaren de plek aan voor onderzoek. Het slachtoffer André was reeds door de familie afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Hij is ter verpleging opgenomen in de ziekeninrichting. Volgens verklaring van omstanders had de familie een rouwzitting.

Raakten in een woordenwisseling

Op een bepaald moment pakte André een fles bier uit de koelkast. Zijn broer Jerrel sprak hem hierover aan. De twee geraakten in een woordenwisseling die uitmondde in een vechtpartij.

kap wond vechten Suriname FamilieNieuws
Voorbeeldfoto. Man met kapmes

Op een bepaald moment greep Jerrel naar een scherp voorwerp, waarmee hij zijn broer een kapverwonding toebracht aan zijn achterhoofd.
[quads id=1]

Overgebracht naar het politiebureau

Jerrel werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is Jerrel in verzekering gesteld. Het scherp voorwerp is nog niet terecht. De politie van Flora zet het onderzoek in deze zaak voort.
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.