Het jaar in Suriname is begonnen met heel veel Nieuwjaar baby’s

baby overleden AZP Familienieuws Suriname

Terwijl duizenden feestten op nieuwjaarsdag stond het personeel in de verloskamers van de ziekenhuizen klaar om nieuwjaarsbaby’s te verwelkomen.
[quads id=1]

Op de eerste dag van het jaar

In drie hoofdstedelijke ziekenhuizen zijn veel baby’s geboren op de eerste dag van het jaar

’s Lands Hospitaal heeft maandag de geboorte van vier gezonde baby’s mogen registreren. Volgens communicatiemedewerker Lorenzo Irion maken alle vier kindjes het heel goed. Het eerste kind, een jongetje zag het levenslicht om drie minuten over vijf in de ochtend op de verlosafdeling. Zijn ouders gaven hem de naam Ipiël Pomba. In totaal zijn er drie jongens en een meisje geboren.
[quads id=1]

Vroedvrouw op de afdeling

In het St Vincensius Ziekenhuis zagen drie baby’s het levenslicht, van wie twee jongens en een meisje. Ook zij zijn kerngezond. Het Diakonessenhuis heeft ook vier geboortes geregistreerd op nieuwjaarsdag, namelijk drie jongens en een meisje. “Zij maken het allemaal goed en zijn gezond” , vertelde een vroedvrouw op de afdeling.

Nog niet bekend
baby geboren Suriname FamilieNieuws
Voorbeeldfoto

Het Streeksziekenhuis Nickerie heeft geen nieuwjaarsgeboorte geregistreerd. Hoeveel pas geborenen het Academisch Ziekenhuis Paramaribo heeft geregistreerd is nog niet bekend bij DWT. (Volgens starnieuws heeft het Academisch Ziekenhuis Paramaribo drie meisjes welkom geheten)
Bron: DWT
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.