Video – Elijay Sno is geboren!! Eerste Nederlandse nieuwjaarsbaby!

eerste baby Nederland Geboren FamilieNieuws

Nieuwjaarsbaby Elijay geboren om 00.01 uur! Zij is eerste baby van 2018 in het Flevoziekenhuis: Elijay Sno. Zij werd vannacht precies om 1 minuut over 12 geboren, terwijl buiten het vuurwerk losbarstte.
[quads id=1]

Tweede kindje gelukkige ouders

De gelukkige ouders ontvingen van de verpleging van afdeling Verloskunde naast gelukwensen, een mooie luiertaart met verzorgingsartikelen voor de baby. Elijah is het tweede kindje van de dolgelukkige ouders. Na eerst een zoon te hebben gekregen is er nu een dochter geboren.

Trots op de eerste baby

[quads id=1]
Hartelijk gefeliciteerd! We zijn trots op de eerste baby in het nieuwe jaar, maar ook op alle bijna 2000 jongens en meisjes die in het afgelopen jaar het levenslicht in ons ziekenhuis zagen.
eerste baby Nederland Geboren FamilieNieuws

Verpleegkundige Jolanda en arts Bart

We wensen al onze volgers een gelukkig en gezond 2018!
Op de foto van links naar rechts: verpleegkundige Helma, de ouders, baby Elijay, verpleegkundige Jolanda en arts-assistent Bart

Bekijk hieronder de video van Thijn. Hij werd 20 over 12 geboren:

Bron: Flevozoekenhuis
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.