Danielle en Lucien over de geboorte van hun dochter Elijay Sno

baby geboren Sno FamilieNieuws Nederland

Elijay werd om 0.01 uur geboren: ‘Toen de gordijnen opzij gingen, zag ik het vuurwerk’
[quads id=1]

1  minuut over 12

Het nieuwe jaar begon extra feestelijk voor Danielle en Lucien, hun dochter Elijay werd afgelopen nacht om één minuut over twaalf geboren.

Twee dagen geleden begonnen de weeën

“Tijdens de bevallig had ik geen idee of het nu 2017 of 2018 was”, vertelt Danielle. Ze was pas op 29 januari uitgerekend, maar twee dagen geleden begonnen de weeën. “Gisterenavond werden die zo hevig dat ik naar het Flevoziekenhuis ging.”
[quads id=1]
baby geboren Sno FamilieNieuws Nederland

Ik geloofde haar niet

Toen haar dochter Elijay werd geboren, vertelde de verpleegkundige dat het één minuut over twaalf was. “Ik geloofde haar niet, maar toen schoof ze de gordijnen opzij en zag ik het vuurwerk.”

Feeststemming

Elijay is met 36 weken geboren en ligt nu even in de couveuse, maar met moeder en dochter gaat het goed. “We hadden een fijn team om ons heen en zijn nu in een feeststemming.”

Foto: De familie Sno, vader Lucien, moeder Danielle en grote broer Jayden (bijna 2). En de nieuwe baby
Bron: Nu.nl
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.