Celebrity news – Will en Jada Smith al 20 jaar getrouwd. Weddingtips.

will Jada smith getrouwd 20 jaar celebrity Familienieuws

Onlangs vierden Will Smith en zijn echtgenote Jada Pinkett Smith hun twintigste huwelijksdag. Dat vierde Will publiekelijk met een hele, hele mooie post op Instagram. 20 jaar getrouwd.
[quads id=1]

Huwelijksadvies

In het onderschrift gaf hij ook meteen ook wat slim en bruikbaar huwelijksadvies mee.

will Jada smith getrouwd 20 jaar celebrity Familienieuws

“20 jaar geleden hielden we elkaars hand vast en wandelden we naïef naar het altaar. Dit is wat ik sindsdien geleerd heb: liefde is als tuinieren… Ik heb geleerd om te focussen op jou te helpen om te bloesemen in wat jij wilt worden (in wat je geboren bent om te worden)… veeleer dan te eisen dat je wordt wat mijn fragiele ego wil dat je wordt. Ik heb geleerd om plezier te halen uit het voeden van jouw dromen… veeleer dan te worstelen met jou om mijn egoïstische noden te vervullen en mijn onzekerheden in te tomen. Ik heb geleerd dat liefde luisteren is. Liefde is geven. Liefde is vrijheid. Gelukkige huwelijksverjaardag, mijn koningin! Ik ben voor altijd toegewijd aan het voeden van jou diepste waarheid.”

Nog mooier

Dat schreef Will Smith onder de trouwfoto van zichzelf en Jada. Kan het nog mooier?
[quads id=1]
Hier vertelt Jada over haar huwelijk:

Bekijk hier een leuk interview van het koppel samen met Oprah:

Bron: Nu.nl
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.