28-jarige Alex Riley doodgeschoten te Paramaribo

alex Riley vermoord FamilieNieuws Suriname

Maandagavond is een man doodgeschoten in het politieressort Munder. Daarmee werd de eerste moord voor dit jaar genoteerd.
[quads id=1]

Met vuurwapen beschoten

Het schietincident heeft zich rond half acht voorgedaan aan de Doewatrastraat. Een man werd met vuurwapen beschoten waarbij hij ter plaatse is overleden.

Was Alex reeds overleden

De redactie verneemt dat de 28-jarige Alex Riley in een woning aan de Doewatrastraat, een zijstraat van de De Boerbuitenweg, door een man met een jachtgeweer in het gezicht is geschoten. De loop van het wapen was vermoedelijk ingekort. De dader vluchtte vervolgens in onbekende richting. Toen de politie ter plaatse arriveerde was Alex reeds overleden.

alex Riley vermoord FamilieNieuws Suriname
[quads id=1]

Een oude vete

Een ingeschakelde arts stelde de dood vast waarna het ontzielde lichaam afgevoerd werd. Het vermoeden bestaat dat het om een oude vete gaat tussen de twee mannen. Het ontzielde lichaam van Alex is in belang van het onderzoek in beslag genomen. De opsporing van de dader is in volle gang. De zaak is voor onderzoek overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten.
Foto binnengekomen via Facebook
Bron: DWT
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.