12-jarig meisje steekt broer neer met mes

beroving Paramaribo

De politie van Latour heeft op vrijdag 29 december de 12-jarige Rolifa S. aangehouden voor zware mishandeling.
[quads id=1]

Om een woordenwisseling

Via de Centrale Meldkamer werden de wetsdienaren ingeschakeld voor een steekpartij op een adres in het ressort. Daar aangekomen bleek het om een woordenwisseling te gaan tussen Rolifa en haar 21-jarige broer Nivaza die uitmondde in een steekpartij.

Ter verpleging opgenomen

De jeugdige kreeg ruzie met haar broer om een kledingstuk. Rolifa die op dat moment met een mes bezig was manja’s te snijden, bracht haar broer een steekverwonding toe nabij zijn navel. De overige huisbewoners grepen in om erger te voorkomen. Per eigen gelegenheid is Nivaza afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch ziekenhuis. Hij is ter verpleging opgenomen in de ziekeninrichting.

neergestoken mes FamilieNieuws Suriname

Ingesloten opa Doeli

Rolifa werd aangehouden en het scherp voorwerp is in beslag genomen. Gelet op haar jeugdige leeftijd is zij na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie ingesloten in het Jeugd Doorgangscentrum Opa Doeli.
[quads id=1]
Het onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de politie van Jeugdzaken.
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.