Overleden – Wilma Lo Kioeng Shioe

0

Overleden

Wilma Lucile Lo Kioeng Shioe

Geboren Paramaribo 4-5-1943
Overleden Paramaribo 27-12-2017

Data van afscheid en uitvaart wordt nader bekend gemaakt.

Namens de nabestaanden:
Kinderen:
Dennis Dragtenstein, Robert Dragtenstein, Sandra Lo Kioeng Shioe, Wilgo Malone, Cher Lo Kioeng Shioe, Gisela Pique

Kleinkinderen:
Marvin, Melissa, Jurgen, Chase, Revolinio, Jo-Ann, Romario, Valencia, Keshia, Kevin, Charissa, Kleber, Shivanno, Janae, Chinue, Chenzira, Gimacy,Kay-Leigh, Djivon, Ivangelo, KeyShawn, Jayden, Delaysa, Deandre en Delerio

Familie:
Milop, Fonseca/Babel


overleden FamilieNieuws Suriname

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.

Comments are closed.