Vuistvuurwapen per ongeluk afgegaan. 4 politieambtenaren gewond.

politie Paramaribo

Het vuistvuurwapen van een politieambtenaar is tijdens een gezamenlijke viering van de jaarafsluiting van een politie-eenheid te Geyersvlijt ongelukkigerwijs afgegaan.

[quads id=1]
De politieambtenaar en drie andere collega’s zijn daarbij lichtelijke gewond geraakt.

De wetsdienaren zijn per eigen gelegenheid naar de Spoed Eisende Hulp (SEH) overgebracht voor medische behandeling. Twee van hen mochten na medische behandeling naar huis terwijl de twee andere voor observatie in de instelling zijn opgenomen.

[quads id=1]
De leiding van het Korps Politie Suriname heeft intussen een onderzoek laten instellen naar het incident.

politie Suriname FamilieNieuwsBron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.