Video – Man wilde zwangere vrouw op ‘bizarre’ manier doden (Amerika)

man zwangere vrouw vermoorden FamilieNieuws

Een man in Florida heeft geprobeerd zijn zwangere vrouw te elektrocuteren door de voordeur van haar huis onder stroom te zetten.
[quads id=1]

Dodelijke stroomstoot krijgen

Wanneer ze de deurknop aan zou raken en de sleutel om zou draaien, zou ze via de deurknop een dodelijke stroomstoot krijgen.

Omdat de man, de 32-jarige Michael Scott Wison, zijn zwangere vrouw Ashley Lauren Wilson (29) waarschuwde dat ‘kinderen’ de deur niet mochten aanraken, kreeg ze argwaan. Haar stiefvader ging bij het huis kijken en ontdekte de boobytrap. De man belde de politie, die via de achterdeur het huis betrad.

In werking stellen

Als de vrouw de sleutel aan de buitenkant in het slot had gestoken en de sleutel had omgedraaid, zou ze een dodelijk elektrisch circuit in werking stellen.
[quads id=1]

‘Bizar’

Binnen troffen ze een blokkade achter de voordeur aan. Een autobatterijlader was in verbinding gebracht met de deurknop. Als de vrouw de sleutel aan de buitenkant in het slot had gestoken en de sleutel had omgedraaid, zou ze een dodelijk elektrisch circuit in werking hebben gesteld.

Facebookstatus: Weduwnaar

,,Dit is een van de meest bizarre gevallen van huiselijk geweld die ik in mijn carrière al ben tegen gekomen”, zegt sheriff Rick Staly. ,,Niet alleen probeerde deze man zijn vrouw te elektrocuteren, maar hij kon elke willekeurige persoon die de woning probeerde binnen te gaan zwaar verwonden.”

De man, die zijn Facebookstatus al had aangepast naar ‘weduwnaar’, is opgepakt.

Bekijk hier de video erover:
[quads id=1]

Bron: Bron: AD
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.