Video – Jongetje van 5 heeft verwondingen aan oog door vuurwerk

vuurwerk Paramaribo

Het aantal vuurwerkslachtoffers is opgelopen tot 6 sinds het officiële afschietperiode op 27 december. Op de eerste dag werden drie personen behandeld. Daarna was het twee dagen rustig. Gisteravond ging het weer mis.
[quads id=1]
De afdeling Voorlichting van het Korps Brandweer Suriname meldt dat een jongen van 5 werd in de gisteravond door de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo is behandeld. Hij is verwezen naar de oogarts. De jongen kreeg wierook in het oog waarmee hij zelf bezig was.

vuurwerk oog slachtoffer Suriname FamilieNieuws

Een 31-jarige is man met barstwonden aan zijn vingers behandeld. Hij is verwond door knalvuurwerk dat hij zelf afschoot. Een 6-jarige jongen werd eveneens behandeld voor verwondingen aan het ooglid, door toedoen van anderen die met vuurwerk bezig waren.
[quads id=1]
Bekijk hier een video waarin een vliegtuigslachtoffer vertelt:


Wees dus geen rund
Bron: Starnieuws
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.