Video – Kijk live mee naar de Pagara-Estafette!! Gratis WIFI voor feestvierders!!

live meekijken telesur Pagara FamilieNieuws Suriname

Het is vandaag de laatste dag van 2017. Velen zijn onderweg naar hartje stad. De owru yari pagara estafette meemaken is een ‘must’ geworden voor duizenden bezoekers uit binnen- en buitenland.
[quads id=1]
De pagara estafette begint klokslag 13.00 uur.

Owru yari vieren in de binnenstad van Paramaribo is een kleurrijk evenement zowel in de brandende zon als in de regen. De feestvierende mensenmassa maakt uitbundig video’s en foto’s. Deze willen zij natuurlijk direct delen via social media en dat is de laatste jaren in de ‘spang’ van het evenement onmogelijk geworden.
[quads id=1]
Jennis Asraf, manager Corporate Communication van Telesur, antwoordt op een vraag van Starnieuws “wij hebben bij Krasnapolsky, Torarica, Galaxy en Ramada, ‘free wifi’ geplaatst, zodat de klanten ook daar gebruik van kunnen maken. We hebben ook twee mobiele sites ingezet zodat er extra capaciteit is. Dus we verwachten wel dat het de vraag zal opvangen”.

Kun je er niet bij zijn? Kijk dan hieronder live mee naar de Pagara-estafette in de stad:

[quads id=1]


Geschreven door Edward Troon
Bron: Starnieuws
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.