Anoniem – Mijn vriendje wilde me nooit en nu kan hij niet meer zonder mij

Mijn vriendje FamilieNieuws Anonieme verhalen

Lieve FamilieNieuws. Mijn eerste liefde was mijn vriendje Leon. Het was Leon voor en Leon achter. Ik heb altijd meer van hem gehouden dan hij van mij.
[quads id=1]

Die mooie, lange vrouw

We waren gewoon speciaal ik wist het wel. Hij duidelijk nog niet. Hij was mijn eerste vriendje. Ik deed alles, maar dan ook alles voor hem. Ik was nooit zijn enige vriendinnetje. Wel de domste. Hoe vaak ben ik wel niet gesloopt door een andere vrouw. Uiteindelijk zijn we toch samen gaan studeren en kregen we zelfs 1 kind. Ik hield zoveel van die jongen. Ik accepteerde zoveel van. Echt waar. Al die vrouwen. Ik was 23 toen ik hem uiteindelijk heb verlaten. Nee, hij heeft me keihard gedumpt. Voor die mooie, lange vrouw. Ze zat een klas hoger.

Hij was met haar maar we hebben elkaar nooit losgelaten. Hij mij wel. Maar ik hield altijd de deur voor hem open. Hij kwam zijn dochter bezoeken. Bleef nog iets langer en kletste nog even met mij. Ik liet alles toe. Hij hielp me met niets. Een man had ik niet dus hij kon in en uitlopen. Als ik had gekookt at hij mee en soms bleef hij slapen. Jarenlang ging het zo. Ik hield van hem en ik zou alles voor hem doen. Hij heeft me nooit echt slecht behandeld. Ik wist niet hoe het was om goed behandeld te worden. Maar dat hij me sloeg of onbeschoft behandelde. Dat niet hoor. Hij was toch ook wel een gentlemen. En hij gaat heel leuk met zijn meisje om.
[quads id=1]

Zij is een elite type

Liever dat dan alleen zijn. Voor mijn mensen was Leon mijn man. De man die ze nooit zagen. Ze wisten van die andere dame. Iedereen kende haar ook als zijn vrouw. Toch vreemd hé dat het zomaar kon. Maar toch. Ik was tevreden. Leon was er als ik hem nodig had. Maar hij kwam eigenlijk alleen wanneer hij mij nodig had. Ik was zijn bijvrouw, al voelde ik me in mijn hoofd zijn vrouw. Ik wist dat die lange niets voor hem was. Zij is een elite type. Geslaagd met hoge cijfers en een topbaan. Leon ook hoor. Dankzij haar. Hij is haar veel dankbaar. Maar ik denk ook niet dat hij echt van haar houdt en heeft gehouden. Dat zegt hij mij nu ook. Ze hebben geen kinderen. Dat wilde ze niet. Ik heb altijd tegen haar opgekeken. Ik wilde zijn zoals zij. Lang, mooi. En een man die tegen je opkijkt. Leon kijkt enorm tegen haar op.

Mijn vriendje FamilieNieuws Anonieme verhalen

En wie ben? Maar ik heb wel een goede baan en er kijken wel mensen tegen me op. Nu weet ik dat wel want een paar maanden geleden was ik even verliefd. Ik kreeg vlinders van een lieve man. Hij hield van mij en van mijn dochter. Hij kwam regelmatig hier maar toen heeft mijn dochter aan haar vader gezegd dat er een man hier kwam. Hij was direct 300 procent veranderd. Ik weet niet of hij daarom weg is gegaan bij die lange, maar nu is hij met mij.
[quads id=1]

Zien hoeveel hij van mij houdt

Ineens ben ik de vrouw van zijn leven, ineens wil hij mij niet kwijt. Hij heeft fouten gemaakt en hij wil zijn leven met mij delen. Hij kan niet meer zonder mij. Hij gaat dood zonder mij. Nu op mijn 34ste jaar. Krijg ik eindelijk de liefde van de man van mijn dromen: Leon. Ik heb jaren gehoopt dat hij van mij zou houden zoals een man van een vrouw moet houden. En nu, nu laat hij al maanden zien hoeveel hij van mij houdt. Hij is nu bijna altijd bij mij. Die ene man zie ik helemaal niet meer. Daar kreeg ik dus vorige week een app van. Hij hoopt het in het nieuwe jaar nog een keertje met mij te proberen. Hij mist mij en wil er voor gaan met mij. Een hele lange app, met een volledige liefdesverklaring.

Die app van hem heeft me wel wat gedaan. Ik vraag me nu af waarom? Waarom denk ik nu toch aan die ander?  Want eindelijk ben ik met Leon. De vader van mijn kind. Hij heeft zijn vrouw gelaten. Om weer met mij te zijn. Mijn jarenlange geduld is eindelijk beloond. Maar waarom voel ik dan die tweestrijd? Ik heb het gevoel dat hij mij gebruikt. Hij wil me gewoon niet verliezen aan een andere man. Maar ergens denk ik ook dat hij me geen andere liefde gunt. Tot nu toe is hij de enige man in mijn leven geweest. Ik heb mijn hele leven aan hem gegeven. Maar hij eigenlijk niet aan mij. Hij wil ook niet dat zijn dochter een andere papa krijgt. Hij zegt ook vaak tegen haar: ” Ik ben je enige echte vader, vergeet dat nooit”
[quads id=1]

De liefde van mijn leven

Ik heb twijfels. Niet zo zeer omdat ik het met een andere man wil proberen. Maar die andere man houdt wel oprecht van mij. Hij is romantisch, neemt me mee uit en geeft me complimenten. Dingen die Leon nooit heeft gedaan. Maar zal ik ooit echt van die ander kunnen houden? Leon is de liefde van mijn leven. Weten jullie misschien wat ik moet doen? Ik ben 34 jaar maar voel me soms net een puber. Ik heb veel te weinig ervaring op dit gebied. Maar daarom juist denk ik dat Leon me gebruikt. Omdat hij weet en denkt dat ik hem nooit in de steek ga laten. Maar ik denk eigenlijk dat ik het wel moet doen. Wat denken jullie?

Of zal Leon werkelijk de liefde van mijn leven zijn? En kunnen hij, onze dochter en ik eindelijk een normaal gezin worden? Please mensen. Ik heb jullie advies nodig. Ik wil mijn leven goed aanpakken in 2018. Moet ik Leon houden of dumpen en het leven weer opnieuw ontdekken. Ik voel dat ik dat moet doen. Maar ik ben zo bang. En mijn dochter, ze gaat het erg vinden als haar vader en ik definitief uit elkaar gaan. Muriel

Gerelateerde verhalen:

Anoniem: Ik heb een vriend maar mijn ex kan ik niet vergeten

Anoniem – Als ik mijn vriend laat gaat hij zelfmoord plegen.

 

 

Wilt u ook uw levensverhaal met ons delen?
Whatsapp of bel ons op +597 8966341
of stuur het naar info@familienieuws.com

U reacties en adviezen worden zeer gewaardeerd.
U kunt ze plaatsen in de comments hieronder
en/of 
 op onze Facebook pagina

Abonneer ook op ons Youtube kanaal en like us on Facebook

FamilieNieuws.com
Surinaamse familieberichten en nog veel meer

** Om privacy redenen zijn de namen en foto’s in dit verhaal gewijzigd.