Voetganger overleden na ongeval

vietganger overleden FamilieNieuws Suriname

De voetganger Harry Jogi, van wie de leeftijd nog onbekend is, overleed in de avond van vrijdag 29 december op de kruising van de Indira Ghandi- en de van Hattemweg na te zijn aangereden door een auto.
[quads id=1]

Levenloos lichaam van

De politie van Lelydorp deed na de melding van de aanrijding met dodelijk afloop, via de Centrale Meldkamer, de plek aan voor onderzoek. Bij aankomst werd het levenloos lichaam van de voetganger op het wegdek aangetroffen.

Niet tijdig afremmen

Voorlopige onderzoek heeft uitgewezen dat Harry zijn bromfiets langs de weg had geparkeerd en zonder op te letten de straat overstak. Op dat moment kwam er een auto vanuit Rijsdijk richting Lelydorp. De autobestuurder kon niet tijdig afremmen en reed de voetganger aan.

vietganger overleden FamilieNieuws SurinameNaar 82

Harry liet ter plaatse het leven. Een ingeschakelde arts stelde de dood vast. Het ontzielde lichaam is na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen.

Met het overlijden van Harry springt de verkeersbarometer landelijk naar 82.
[quads id=1]
Het rijbewijs van de autobestuurder die niet onder invloed van alcohol verkeerde, is hangende het onderzoek ingevorderd.

De zaak is overgedragen aan de verkeersunit van regio Midden.
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.