Video – Pagara-estafette Meerzorg voor herhaling vatbaar

commewijne Pagara oud en nieuw Suriname FamilieNieuws

De eerste tekenen scheppen een andere verwachting. Immers, het is niet druk en het podium is nog niet in elkaar gezet.
[quads id=1]

Stroomt het oude veerplein

Maar het lijkt erop alsof de mensen op het vuurwerk wachten, want wanneer vrijdagmiddag de eerste knallen klinken stroomt het oude veerplein van Meerzorg vol.

Een stap verder

Ondernemer Jerry Karijomengolo wrijft zich vergenoegd in de handen en zegt dat het goed opgekomen publiek een indicatie is dat de pagara-estafette van district Commewijne voor herhaling vatbaar is. Een eveneens tevreden districtscommissaris Ajaikoemar Kali gaat zelfs een stap verder. “In het kader van decentralisatie zou elk district zoiets moeten hebben”, stelt hij.

De bedrijven van Commewijne

Er is ruim een uur pagara afgestoken. Enthousiaste bewoners, maar ook stedelingen en toeristen vermaken zich nog steeds. Er zijn optredens van diverse bands en artiesten en als extraatje wordt er precies om middernacht kunstvuurwerk afgestoken op het veerplein door de bedrijven van Commewijne.

Carlos Pinas was ook in gesprek omtrent het festival en vertelt meer over het mega Pagara Festival:

[quads id=1]
Bekijk hier meer video’s:

Foto credits:
Dennis Arsomedjo
Henry Mac Donald
Bron: DWT
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.