Video – Broertje en zusje komen om bij brand (Nederland)

brand broertje zusje overleden Nederland FamilieNieuws

Bij een woningbrand in Emmen zijn zaterdagochtend vroeg twee kleine kinderen om het leven gekomen. Dat meldt de politie Drenthe.
[quads id=1]

Toestand niet levensbedreigend

De slachtoffertjes zijn een 6-jarige jongen en zijn zusje van vijf. De ouders van de twee kinderen konden de woning ontvluchten en zijn naar het ziekenhuis vervoerd. Hun toestand is niet levensbedreigend, meldt de politie Drenthe. Ook de gezinshond heeft de brand niet overleefd. Het zou om een familie uit Tsjechië gaan.

Niet overgeslagen naar andere huizen

De brand brak rond tien voor acht vanochtend uit in de woning aan de Laan van de Marel, maar is inmiddels onder controle. Voor zover bekend zijn de vlammen niet overgeslagen naar andere huizen.

brand broertje zusje overleden Nederland FamilieNieuws
De oorzaak van de brand wordt onderzocht. Het pand is volledig ontruimd. De straat is afgesloten.
[quads id=1]

’Vreselijk drama’

De burgemeester van Emmen, Eric van Oosterhout, heeft via Twitter op de brand gereageerd. „Vreselijk drama”, schrijft Van Oosterhout.
Bekijk hier de video erover:

Bron: Telegraaf
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.