23-jarige Reynold Bendt overleden na ruzie steekpartij

Reynold Bendt overleden steekpartij FamilieNieuws Suriname

De 23-jarige Reynold Bendt liet vrijdag 29 december, na en steekpartij, aan de Peleletepoestraat het leven. De politie van Uitvlugt deed na een telefonische melding van een steekpartij het adres aan.
[quads id=1]

Met een scherp voorwerp

Daar aangekomen werd het slachtoffer levenloos op het wegdek aangetroffen. Volgens verklaring van omstanders kreeg het slachtoffer door tot nog toe onbekende redenen mot met een andere jongeman. Op een bepaald moment ging zijn tegenstander zijn woning binnen, bewapende zich met een scherp voorwerp, waarmee hij Reynold verwondde.

Het levenloos lichaam

Na zijn daad maakte de verdachte zich uit de voeten met medeneming van het scherp voorwerp. Een ingeschakelde arts stelde de dood vast. Het levenloos lichaam is voor obductie in beslag genomen.

Reynold Bendt overleden steekpartij FamilieNieuws Suriname
De 23-jarige Reynold Bendt. Foto binnengekomen via Facebook

[quads id=1]
Het onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten.

De ouders van Mark

Door een politieambtenaar is de 20-jarige verdachte Mark S., op zaterdag 30 december, overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten. De ambtenaar verklaarde tegenover zijn collega’s dat de ouders van Mark hem hebben benaderd om de jongeman over te dragen. Ook het scherpvoorwerp is terecht.

Onderzoekt de zaak verder

Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is Mark ingesloten. Het motief is nog onduidelijk. De afdeling Kapitale Delicten onderzoekt deze zaak verder.
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.