Vrouw vecht terug en bijt rover tijdens beroving

vrouw-bijt Nederland man paspoort Paramaribo

Een 41-jarige moedige dame heeft woensdagmorgen hard teruggevochten tegen een rover die haar van achteren aanviel.
[quads id=1]

Een ongewapende rover

Dit geval deed zich voor aan de Mohamed Rashied Pierkhanweg ter hoogte van Leiding 20. Kort tevoren liep het slachtoffer over de Leiding 20. Op de kruising van de Leiding 20 en de Mohamed Rashied Pierkhanweg werd zij plotseling van achteren aangevallen door een ongewapende rover.

Viel op de grond

De verdachte had het slachtoffer aan haar hals vastgrepen en hij bracht haar daarbij met de andere hand enkele slagen toe aan haar hoofd. Op een gegeven moment beet het slachtoffer in de arm van de verdachte, waardoor hij haar moest loslaten. De mobiele telefoon die het slachtoffer in haar hand hield, viel op de grond.
[quads id=1]
vrouw bijt rover Suriname FamilieNieuws beroving

Een blauwe jeans

De verdachte pakte snel de telefoon op en hij nam de benen. Volgens het slachtoffer had de verdachte een witte okselmouw trui aan en een blauwe jeansbroek. De politie van Santo Dorp heeft de aangifte ter zake opgenomen. Het onderzoek duurt voort.

Eerdere berichten:

https://www.familienieuws.com/2017/12/20/moeder-en-dochters-mishandelen-inbrekers-tot-bloedens-toe/

Geschreven door Saskia Bandhan
Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected]familienieuws.com en wij publiceren het gratis.