Video – Zaalvoetbalgroep Bombel trakteert Nos Kasitas kindertehuis

Zaalvoetbalgroep Bombel trakteert Nos Kasitas Suriname FamilieNieuws

Z.V. Bombel trakteert Nos Kasitas kindertehuis met een ontbijt en haircut, in samenwerking met Blade Barbershop.
[quads id=1]

Terug te geven aan de samenleving

Op zaterdag 23 november jongstleden heeft het zaalvoetbalteam Z.V Bombel de kinderen van het kindertehuis Nos Kasitas verwend met een ontbijt. Dit in verband met het promoveren naar de 2e klasse van de Surinaamse Zaalvoetbal Bond. Tijdens de evaluatie van het bestuur van Z.V. Bombel over het afgelopen competitie jaar is besloten om geen feest te vieren, maar om iets terug te geven aan de samenleving. Hierbij werd het besluit, voor het bereiden van een ontbijt voor een willekeurig gekozen kindertehuis, definitief. Het ontbijt werd ter plekke bereid door de spelers van het team en hun trouwe supporters.

Blade  Barbershop

Ook Blade barbershop wilde op hun manier een bijdrage leveren aan dit heugelijk feit. O.l.v. dhr. Sergio Jeroe hebben de heren van Blade barbershop gezorgd voor een fresh haircut voor alle jongens van het kindertehuis. De jongens waren erg tevreden met het eindresultaat, welke te merken was aan de grote glimlach en blije gezichten.
[quads id=1]
Zaalvoetbalgroep Bombel trakteert Nos Kasitas Suriname FamilieNieuws

Periode van geven en nemen

De voorzitter tevens initiatiefnemer van dit sociaal project, dhr. Jordy Landus, spreekt over een geslaagde dag. “De kinderen hebben genoten van hun ontbijt en de leiding van het kindertehuis was heel blij met dit initiatief. Wij willen hiermee een trend zetten voor de andere voetbalteams. Het is een periode van geven en bezinning, dit zal zeker ook bijdragen aan een betere verstandhouding en opbouw van het team”. “Tot slot wil ik een ieder bedanken die op welke manier dan ook heeft meegeholpen en dit initiatief heeft ondersteund om het tot een succes te maken, er komt meer aan in 2018”, aldus de voorzitter van Z.V Bombel.

Bekijk hier onder de verschillende video’s en foto’s:

**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.