Video – Voor wie brand jij een lichtje vanavond?

voor wie brand jij een kaarsje FamilieNieuws Nederland

Voor wie brandt jouw lampion?

1 op de 3 Nederlanders krijgt kanker.
[quads id=1]
Om mensen te steunen die met kanker te maken hebben, verlichten we vrijdagavond, 29 december, het middelpunt van Nederland. Dit doen we met duizenden lampionnen in de vorm van een groot hart. Elk lichtje staat voor een dierbare. Doneer ook een lampion en draag zo bij aan nieuwe doorbraken in kankeronderzoek.

Het verlichte hart is vrijdagavond, 29 december, van 19.00 uur tot 19.30 uur live te zien in dit bericht. Bekijk het hieronder:
[quads id=1]

**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.