Pagarafestival niet verstoord door water. Probleem Jodenbreestraat verholpen

Jodenbree water pagarafestival Suriname FamilieNieuws

Door een verstopping van de riolering is een deel van de Jodenbreestraat onder water gelopen.
[quads id=1]

Verstopt zijn

De afdeling Wegen van het ministerie van Openbare Werken, Transport en Communicatie, heeft het probleem kunnen oplossen. Leendert Irodikromo deelt Starnieuws mee dat de afvoerputten verstopt zijn door de wortels van de bomen. Door de vele regens kon het water niet worden afgevoerd.

Straat onder water gelopen

Na inspectie van de situatie is een voorlopige oplossing gevonden. “Het water moet zo snel mogelijk weg kunnen trekken omdat op oudjaar hier activiteiten plaatsvinden. Dan wordt de pagara estafette gehouden. Alleen in dit gedeelte van de binnenstad is de straat onder water gelopen,” legt Irodikromo uit.
[quads id=1]
Jodenbree water pagarafestival Suriname FamilieNieuws

Afschieten van pagara’s

Het ministerie heeft prioriteit gegeven aan het oplossen van dit probleem. Zondag is er in de binnenstad na het afschieten van de pagara’s een streetparty. Om het publiek niet te duperen is besloten het probleem zo snel mogelijk op te lossen. In het nieuwe jaar zal er naar een structurele oplossing worden gezocht voor het probleem.
Bron: Starnieuws
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.