Oudejaarsavond rijdt er na 20:00 geen openbaar vervoer meer (Nederland)

op de bus wachten FamilieNieuws Nederland

Wie op oudejaarsavond met trein of bus wil reizen, moet dat doen voor 20.00 uur. Na dat moment rijdt er niets meer, zo blijkt uit de dienstregelingen van NS, Arriva en Connexxion.
[quads id=1]

Voor en na die tijd

De nachtbussen van Connexxion en de nachttreinen van NS rijden weer vanaf 01.00 uur. “Tussen 20.00 en 01.00 uur zijn wij ook bij familie en vrienden, maar voor en na die tijd staan duizenden collega’s klaar om reizigers naar hun bestemming te brengen,” aldus de NS.

Speciale dienstregeling

In Rotterdam, waar om middernacht op de Erasmusbrug het Nationale Vuurwerk is, rijden tussen 22.00 en 02.00 uur twee metrolijnen een speciale dienstregeling.

op de bus wachten FamilieNieuws Nederland
Voorbeeldfoto
Poortjes staan open

De toegangspoortjes staan dan open zodat een ritje gratis is en bij een aantal metrostations is het parkeren ook gratis, meldt vervoerder RET. In Amsterdam staan trams, bussen en metro’s vanaf 20.00 uur stil.
[quads id=1]
Ook varen de ponten over het IJ niet meer, met uitzondering van het Buiksloterwegveer.
Bron: Hart van Nederland
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.