Onderneemster in haar slaap overvallen door gewapende rovers

kapparij Paramaribo

Een 38-jarige onderneemster is in het district Para in haar slaap overvallen. Zij vertelde de politie dat zij sliep toen vier criminelen haar pand binnendrongen en haar beroofden.
[quads id=1]

Bracht enkele slagen toe

De daders waren gewapend met een vuistvuurwapen, een houwer en een cutter. De krant verneemt dat de crimineel, die gewapend was met een houwer, het slachtoffer enkele slagen toebracht met de platte zijde ervan.

In de witte auto

De vrouw liep daardoor een snijwond ter hoogte van haar linkerbovenoog op. De rovers maakten een witte wagen, een zwarte mobiele telefoon, een televisietoestel, een laptop, SRD 100, een paar oorbellen, een halsketting en een paar slippers buit. Na de beroving verlieten zij de plaats in de witte wagen van de onderneemster. Het gestolen voertuig was eerst gesignaleerd ter hoogte van een politiebureau toen de bestuurder in de richting van Paramaribo reed.
[quads id=1]

Auto laten wegslepen

overval Suriname beroving dief FamilieNieuws

Naderhand is de auto onbeheerd aangetroffen ter hoogte van Benarddorp. De politie heeft de auto laten wegslepen. De Forensische Opsporing was ingeschakeld om een technisch onderzoek daarin te doen. De onderneemster deed aangifte van de beroving bij de politie, waarna die startte met het onderzoek

Bron: Times
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.