Braziliaanse gedetineerde ontvlucht uit de gevangenis

Braziliaanse gedetineerde ontvlucht uit de gevangenis Suriname nickerie FamilieNieuws

Terwijl er bevorderingen plaatsvonden bij het Korps Penitentiaire Ambtenaren te Santo Boma, is de Braziliaanse gedetineerde Alair Barata Rodrigues, uit de gevangenis Hazard te Nickerie gevlucht. Er is een zoektocht naar hem gaande.
[quads id=1]

Kans gezien om te ontvluchten

Hoofdpolitie-inspecteur Mohamed Asruf bevestigt tegenover Starnieuws dat de gedetineerde kans heeft gezien om te ontvluchten. De directie van Hazard heeft assistentie gevraagd van de politie.

Ook de post in Coronie

“Mijn eenheden zijn op straat en alle politiestations zijn op de hoogte gesteld en mijn eenheden zijn in stelling gebracht,” deelt Asruf mee. Ook de post Burnside in Coronie is op de hoogte gesteld.

Braziliaanse gedetineerde ontvlucht uit de gevangenis Suriname nickerie FamilieNieuws
De ontvluchte gedetineerde Alair Barata Rodrigues

[quads id=1]

December 2022

De Braziliaan is geboren op 4 juli 1989. Hij is gevonnist voor deelneming aan een criminele organisatie. Hij werd veroordeeld tot tien jaar celstraf. Hij moet tot 10 december 2022 zijn straf uitzitten.
Bron: Starnieuws
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.