Benadeelde en rovers rijden water in na achtervolging

roof rivier ringweg overval Suriname FamilieNieuws

Een man belandde gisterochtend rond vier uur met zijn voertuig in de kreek langs de Ringweg-Zuid toen hij na een beroving een achtervolging instelde.
[quads id=1]

Bij een nachtclub

Ook de wagen waarin de twee rovers zaten, kwam in de goot terecht. Beide rovers zwommen naar de Ringweg-Noord en wisten te ontkomen door een zijweg in te gaan. De benadeelde was bij een nachtclub aan de Prinsessestraat. Hij werd door de bewaker naar buiten gebracht. Op dat moment kwam iemand die in zijn broekzak ging.

SRD 900 uit zijn zak

De benadeelde dacht in eerste instantie dat het een bewaker was, terwijl het een rover bleek te zijn die ongeveer SRD 900 uit zijn broekzak wist te halen. Hij had dit door en ging achter de dader aan. De rover rende weg. Het slachtoffer zag ook een andere man na de daad weglopen.
[quads id=1]
Eerst stapte die man in een auto, waarna de rover ook instapte. De wagen reed weg met beide rovers. De benadeelde stelde in zijn wagen een achtervolging in en probeerde de bestuurder van het voertuig tot stoppen te dwingen. Hij reed de wagen van de rovers van achteren aan. Op de kruising van de Ringweg-Noord en Prinsessestraat kwamen beide wagens in de goot terecht.

Zij hoorde een harde klap

De bestuurder van de auto waarin de rovers zaten, kwam eruit en zei dat hij gedwongen was om de wagen te besturen. De politie heeft de bestuurder van de roofauto aangehouden. De rovers zwommen de kreek over naar Ringweg-Noord. Beide wagens hebben schade. De benadeelde kan niet vatten dat hij op deze manier benadeeld is. Een ooggetuige vertelt aan de krant dat zij in haar woning was. Zij hoorde een harde klap en keek uit het raam. Zij zag beide wagens in de goot.

Rovers waren al uitgestapt

Volgens haar kwamen de drie mannen uit de roofauto. Twee van hen gingen in de goot, terwijl de andere eruit kwam. Zij was samen met een ander in huis en wilde meteen hulp gaan bieden, omdat zij dacht het om een verkeersongeluk ging.
[quads id=1]
roof rivier ringweg overval Suriname FamilieNieuws

Zij ging ter plekke, maar de rovers waren al uitgestapt. Volgens haar vinden er op die kruising vaker verkeersongelukken plaats
Bron: Times
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.