Video – Ghabiangboys voorzanger Marciano Leyman overleden

Marciano Leyman overleden Ghabiang boys Suriname FamilieNieuws
Toen hij onwel werd

Marciano Leyman, voorzanger van de populaire formatie Ghabiang Boys, is donderdag overleden. De Ware Tijd heeft vernomen dat hij voor een optreden was in zijn geboortedorp Sarakreek, ook wel bekend als 106, toen hij onwel werd.
[quads id=1]

26 december in Flamboyant

De populaire Surinaams-Nederlandse kasekoband Ghabiang Boys is al enkele dagen in Suriname in verband met haar 25-jarig bestaan. Volgens bandleider tevens basgitarist Marlon Vrede was het feest vorig jaar gevierd in Almere, Nederland, maar werd besloten het vijfde lustrum ook met de fans in Suriname te vieren. Het feest was op 26 december in Flamboyant Park.
[quads id=1]

Een vertrouwde omgeving

Leyman is jarenlang het gezicht geweest van Ghabiang Boys, met wie hij vele hits inclusief ‘Murder She Wrote’ heeft gescoord. De populaire kasekozanger had de band in 2009 na veertien jaar om persoonlijke redenen verlaten, maar keerde jaren daarna terug. “Het voelt als weer thuiskomen. Het is een vertrouwde omgeving vol muzikaliteit”, zei hij bij zijn terugkeer.

Marciano Leyman overleden Ghabiang boys Suriname FamilieNieuws

 

Als voetballer van Transvaal

Leyman heeft ook naam gemaakt bij andere bands. Na Ghabiang Boys sloot hij zich aan bij ‘De Zware Guys’. Verder heeft hij songs gemaakt met onder meer The Love Messengers Orchestra en Viety Guys the A-Team Crew. Leyman heeft ook zijn sporen verdiend als voetballer van Transvaal.
Bekijk hier de video waarin hij het eindejaarsfeest aankondigt. Van het concert des levens heeft men geen program:
[quads id=1]

Bron: DWT
Foto binnengekomen via Facebook
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.