Louis Vismale verwent kinderen en volwassenen met kerstconcert van 1voor12

1 voor 12 kerst viering Suriname FamilieNieuws

De stichting 1 voor 12 heeft dankzij bijdragen uit de gemeenschap, bedrijven en de minister van Financiën Gillmore Hoefdraad, afgelopen zaterdag een kerstconcert dat tevens als jaarafsluiting diende, georganiseerd.
[quads id=1]
De ruim 150 gasten zijn na het concert met een tevreden gevoel en een stevig pakket naar huis gegaan. Het feest is gehouden op het kantoor van de stichting aan de Van Sprangweg.

De voorzitter van 1 voor 12, Louis Vismale, zegt dat het concert eigenlijk was afgeblazen, maar door de grote vraag van de kinderen heeft de stichting gemeend om het door te laten gaan. Het  was bestemd voor kinderen, maar ook de mensen die gedurende 2017 in het programma van de stichting zijn geweest, zijn op uitnodiging naar het kerstconcert gekomen.

Vismale heeft gezorgd voor transport voor enkele van de mensen, zodat zij op het kerstconcert aanwezig konden zijn. Er was een kerstman om de kinderen bezig te houden en een muziekformatie zorgde voor muziek. De kinderen konden bij het grabbelen leuke prijzen winnen.

Bekijk hier de video omtrent de uitvaart van Mitchell Doom:

Het evenement zou in een grotere setting gehouden worden, maar de stichting heeft de kosten voor de begrafenis van Mitchell Doom op zich genomen. Doom wordt vandaag ten grave gebracht. Vismale vraagt de gemeenschap om in gebed te gaan voor de 13-jarige Sahil Sewnandan die samen met Doom op de brom reed, toen zij aangereden werden. Vismale zegt dat Sewnandan nog in een instabiele toestand verkeert.
[quads id=1]
Stichting 1 voor 12 hoopt op nog meer ondersteuning uit de gemeenschap in 2018, zodat zij door kan gaan met het helpen van mensen die in nood verkeren, zegt Vismale. “Ik ben zeer blij dat men in en buiten Suriname een helpende hand biedt aan de mens in nood.”

Bekijk hier de bijbehorende video:

Bekijk hier wat foto’s:

 

Samen staan we sterk

Deel onderstaande informatie met een ieder!
Laten we met zijn allen blijven steunen. Want samen staan we sterk.
Wilt u ook bijdragen? Maak contact en steun het werk van 1 voor 12:

Bel 402-362 / 8671288 voor meer informatie
SMS “HELP” naar 1912 voor SRD1 p/sms (Digicel)
Doneer Online via iDEAL, PayPal etc. Bezoek hun website
Voor overmakingen: SRD 315.214.0101

IBAN-nummer: NL88 INGB 0006 9834 06

Eerdere berichten:

https://www.familienieuws.com/2017/12/12/video-1-12-vraagt-dringend-steun-13-jarige-sahil-sewnandan/

https://www.familienieuws.com/2017/12/06/video-steek-gelaten-hoogzwangere-moeder-zoekt-hulp-1-12/

 

Bron: 1Voor12
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.