Anoniem: Niemand heeft me gezegd dat mijn man euthanasie heeft gepleegd

aruna man euthanasie Zelfmoord ziek vrouw dochter FamilieNieuws Suriname Nederland

Dit waargebeurde verhaal gaat over een golddigger Sheila. Ik ga jullie precies vertellen hoe zij te werk is gegaan. Ik ben Aruna.
[quads id=1]

Had zijn eigen huis

Mijn man Raymond en ik hebben een dochter van 12 jaar. We zijn getrouwd hoor, al meer dan 10 jaar maar Raymond en ik hadden sinds 2015 alleen nog maar telefonisch contact. Hij had zijn eigen huis en zei me dat hij rust wilde. Ik was druk want ik heb namelijk nog meer kinderen.

Ongeneeslijk ziek was

Ik wist nooit dat hij kanker had. Hij zou niet meer beter worden. Hij wilde dood en heeft euthanasie aangevraagd. Hij is nu dood en ik mis hem zo erg. Niemand heeft ons gezegd dat hij ziek was en dat hij dood wilde. Er is ook een jongere vrouw bij betrokken. Sheila. Raymond wist dat hij ongeneeslijk ziek was en vertrouwde haar. Ze heeft hem erin geluisd en ze heeft alles van hem afgepakt.
[quads id=1]

In beslag genomen

Ze is makelaar en ze heeft hem zo ver gekregen dat hij papieren heeft getekend. Hij dacht dat zij het huis voor hem zou verkopen. Maar die papieren zorgde ervoor dat zij testamentair executeur werd. 2 dagen na zijn crematie heeft ze zijn hele huis leeggehaald. Zijn kleding en zelfs zijn auto’s in beslag genomen. Inmiddels verhuurd ze zijn huis voor 1200 euro per maand. Maar dat vind ik niet eens zo erg.

Makkelijker kan maken

Het allerergste van dit alles is dat Sheila ons naar het ziekenhuis heeft gestuurd op een gegeven moment. Er was iets met Raymond. Mijn dochter en ik hebben 4 uren lang daar gewacht op een dokter. We wilden Raymond zien. Niet wetende dat hij op dat moment gecremeerd werd. Mijn eigen man. En haar vader. We wisten van niets. Dat is heel moeilijk te accepteren. Mijn dochter kan het niet verwerken. Hebben jullie enig idee hoe ik het makkelijker kan maken voor haar?

aruna man euthanasie Zelfmoord ziek vrouw dochter FamilieNieuws Suriname Nederland

Verdriet en bedrog

Ik heb wel een rechtszaak aangespannen. Maar rust krijg ik daar ook niet mee. Het is verschrikkelijk dat we nooit afscheid van hem konden nemen. Ik schrijf mijn verhaal omdat we soms niet weten wat er afspeelt in mensen hun leven. Zo zie je een overlijdens bericht verschijnen. Maar men weet niet wat voor verdriet en bedrog erachter schuilt.
[quads id=1]
Sommige mensen zijn gewoon verschrikkelijk slecht. Ik hoop dat mijn dochter het op een dag een plekje kan geven. Bedankt voor het luisteren naar mijn verhaal. Aruna

Gerelateerde verhalen:

Anoniem: Mijn vriend en ik hebben geen omgang

Anoniem: ‘Mevrouw, u hebt kanker. En het is uitgezaaid’

 

 

Wilt u ook uw levensverhaal met ons delen?
Whatsapp of bel ons op +597 8966341
of stuur het naar [email protected]

U reacties en adviezen worden zeer gewaardeerd.
U kunt ze plaatsen in de comments hieronder
en/of 
 op onze Facebook pagina

Abonneer ook op ons Youtube kanaal en like us on Facebook

FamilieNieuws.com
Surinaamse familieberichten en nog veel meer

** Om privacy redenen zijn de namen en foto’s in dit verhaal gewijzigd.