Dochter overleden na 16 jaar lange mishandeling door ouders (buitenland)

vrouw overleden buitenland FamilieNieuws

Uitgehongerde dochter doodgevroren na 16 jaar opsluiting door ouders. Een 33-jarige Japanse vrouw is onder erbarmelijke omstandigheden gestorven na bijna zeventien jaar door haar ouders te zijn vastgehouden in een zeer kleine ruimte.
[quads id=1]
Het slachtoffer woog op het moment van haar dood nog maar 19 kilo, maakte de politie in de prefectuur Osaka vandaag bekend. Ze stierf aan de gevolgen van onderkoeling.

De ouders zijn opgepakt en bekenden volgens de politie dat ze hun dochter ruim zestien jaar hebben vastgehouden in een ruimte van slechts 3 vierkante meter. Daar kreeg ze één keer per dag te eten en moest ze ook haar behoefte doen. ,,Onze dochter was geestesziek en werd op haar zestiende of zeventiende gewelddadig, dus sloten we haar op in de kamer”, verklaarde het stel volgens de politie.

De ouders verklaarden overstuur te zijn door de dood van hun dochter. ,,We wilden haar bij ons houden, omdat ze ons dierbaar was.”
[quads id=1]
De verdachten installeerden volgens de autoriteiten een camera in de ruimte. Ook ontdekten de autoriteiten meerdere camera’s rond de woning, die was omringd door een twee meter hoog hek.

vrouw overleden buitenland FamilieNieuwsDe ouders vonden het lichaam van hun 33-jarige dochter al op 18 december, maar stapten pas zaterdag naar de politie. Die liet weten dat het slachtoffer is doodgevroren.
Bron: Bron: AD
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.