Iwan aangehouden na mogelijk intiem misbruik van ex

misbruik Suriname politie FamilieNieuws

De 48-jarige Iwan D. is door het Regio Bijstand Team Midden (RBTM) met assistentie van de politie van Brownsweg, op donderdag 21 december op zijn werkplek aangehouden.
[quads id=1]

Op diezelfde dag

Zijn ex-vriendin deed op vrijdag 10 november aangifte van mishandeling en intiem misbruik tegen hem op het politiebureau van het ressort Centrum. Volgens haar verklaring belde zij hem op diezelfde dag op met de vraag met haar te gaan stappen in het stadscentrum.

Tijdens het verhoor

Iwan haalde haar op in gezelschap van een andere manspersoon. Tijdens het vertier moeten de mannen vermoedelijk drugs of een andere middel in haar drank hebben gedaan. Zij raakte, naar haar eigen verklaring tijdens het verhoor, willoos.

Deed zij aangifte

Beide mannen vergrepen zich vermoedelijk in een pension aan haar. Na de daad werd zij weer afgezet. Toen zij weer helder was, deed zij aangifte.
[quads id=1]
misbruik Suriname politie FamilieNieuws

Overgedragen aan de politie

Iwan werd opgespoord en op 21 december aangehouden. Hij werd vervolgens overgedragen aan de politie van ressort Centrum. Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is hij achter slot en grendel geplaatst. Aan de opsporing van zijn kompaan wordt gewerkt.
Gerelateerde berichten:

Anoniem – Ik ben gedrogeerd en bruut misbruikt door twee mannen

Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.