Video – Vader Jay voedt zijn 5 kinderen helemaal alleen op

papa Jay vader alleenstaand FamilieNieuws Nederland
Sinds twee jaar volledig alleen

Jay Lopez doet mee aan Een huis vol. De vader van vijf kinderen (Talitha, Danilo, Jaïro, Jordan en Felice) staat er sinds twee jaar volledig alleen voor.
[quads id=1]

Haren kammen nagels lakken

Hij moet werkelijk alles doen in het huishouden. Niet alleen het opvoeden van zijn kroost, maar ook het knippen van de haren en het lakken van de nagels. Het is duidelijk dat het leven van de 33-jarige Jay allesbehalve makkelijk is.

Jay Lopez in Een huis vol

Jay Lopez is te zien in Een huis vol. De trotse vader heeft liefst vijf kinderen, voor wie hij allemaal in zijn eentje moet zorgen. De leeftijden van de kinderen variëren tussen de vier jaar en de twaalf jaar. Jay moet alles in het huishouden zelf doen. Ook zijn ouders zijn niet in de buurt om een handje te helpen, die wonen tenslotte in Curaçao. Door middel van Facetime kan hij zijn ouders wel regelmatig om advies vragen.

Helemaal goed gekomen

Dat heeft hij ook weleens nodig gehad. In een openhartig interview met het Algemeen Dagblad spreekt Jay bijvoorbeeld over de eerste menstruatie van zijn twaalfjarige dochter Talitha. “Ik heb geen boekje met dit soort onderwerpen in de kast staan.” Uiteindelijk is het echter helemaal goed gekomen voor zijn dochter.

Jay Lopez gescheiden

papa Jay vader alleenstaand FamilieNieuws Nederland

Jay Lopez moet het sinds twee jaar helemaal alleen doen. De van Curaçao afkomstige Jay, die werkzaam is als parketteur, was elf jaar getrouwd. Twee jaar terug scheidde hij echter van de moeder van zijn kinderen. “Ik sta er eigenlijk nooit bij stil, maar een vader die alleen voor vijf kinderen zorgt, komt niet vaak voor.

Gelukkig vinden ze het fijn om bij mij te zijn. Laatst vroeg Felice om een nieuwe moeder. Ik zei: ‘Liefje, dat gaat toch niet zomaar?’ Ze antwoordde: ‘Dan kopen we er toch een?’ Mijn hart brak”, vertelde Jay.
[quads id=1]

Veel te fietsen

Jay beseft als geen ander dat het voor hem niet echt mogelijk is om ziek te zijn. En datzelfde geldt eigenlijk voor zijn kinderen. Jay let er dan ook goed op dat ze gezond bezig zijn. “Door ze gezond eten te geven, door ze te motiveren, door veel te fietsen en door te ravotten in het park. Zo krijgen ze een sterk lichaam en een sterke geest. Sinds ik er alleen voor sta, zijn ze ook niet ziek geweest.”

Bekijk hier de video en deel het met iedereen!

Bron: sterrenoptv.nl
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.