’s Lands Hospitaal verwelkomt drieling. 13 meerlingen in 2017!!

drieling Ziekenhuis FamilieNieuws Suriname
2 meisjes en 1 jongen

Meerlingen presentatie ’s Lands Hospitaal. Op dinsdag 19 december is in ’s Lands Hospitaal een drieling geboren. De trotse ouders zijn Isabel Majoko (32) en Kenneth Ajaiso (34). Het gaat om 2 meisjes en 1 jongen.
Moana zag als eerste het levenslicht om 07.40 uur en weegt 1460 gram.
[quads id=1]
Het betrof een spontane bevalling geleid door de verloskundige gezusters, Bell en Bohr-Bell. De twee andere baby’s kwamen via een keizersnee, uitgevoerd door de gynaecoloog Oliver Ramkhelawan, ter wereld. Morano werd om 8.15 uur met een gewicht van 1490 gram geboren, en Johanna, vernoemd naar oma van moederszijde, een minuutje later; zij weegt 1550 gram.

In totaal 7 kinderen

Opmerkelijk is dat het om de 2e meerling binnen dit gezin gaat. 6 jaar geleden beviel mama Isabel reeds van een tweeling; een jongen en een meisje. Daarvoor had het gezin al 2 kinderen en telt nu in totaal 7 kinderen.

Eerder deze week schonk mevrouw Consuela Afoema het leven aan een tweeling; jongen (Livio) en meisje (Obienta).
Moeder en kinderen verkeren in goede gezondheid.
Traditioneel presenteerde ’s Lands Hospitaal in samenspraak met de ouders en de behandelende arts, de nieuwe Surinamers aan de buitenwereld. Dit vond plaats op maandag 25/dinsdag 26 december 2017, van 09.30 – 10.30 uur op de Couveuse afdeling.

12 tweelingen en 1 drieling

Met deze kennismaking wordt ook aandacht gevraagd van de gemeenschap om gezinnen van meerlingen en in het bijzonder dit nieuwe trio te ondersteunen. In totaal zijn er voor dit jaar tot nog toe 12 tweelingen en 1 drieling in ’s Lands Hospitaal geboren.
[quads id=1]

Prettige feestdagen

Voor wat de kerstdagen betreft noteerde de Verloskamer 4 kinderen op eerste kerstdag (2 jongens en 2 meisjes) en 3 voor tweede kerstdag (2 jongens en 1 meisje). Voor tweede kerstdag is de verwachtingen nog 2 bevallingen.
Stichtingsbestuur, directie, staf en personeel van ’s Lands Hospitaal wenst de totale Surinaamse gemeenschap prettige Kerstdagen toe.

NB: Op de foto’s de ouders van de drieling geflankeerd door het personeel van de Couveuse afdeling.

 

Bekijk hier de fotoreportage:

Gerelateerde berichten:

Drieling moeder Natasha van Dalen krijgt hulp

Bron: PR, Protocol & Marketing ‘Slands Hospitaal
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.