Mijn herinnering aan mijn nicht Winnifred Ost

Mijn herinnering aan mijn nicht Winnifred Ost overleden Suriname FamilieNieuws

Ai boiiiiiiiiiiii!!!!!!!
😒😒😒😒😒😒😒😒😒

Winnifred Ost

Why? ?????
Vanmorgen kreeg ik geen app van jou (zoals elke ochtend).

Geen idee dat je er niet meer was. Gister appte je: ‘ik zie je morgen bij het kerstdiner’.

En nu moeten wij het zonder jou doen.
Ai dede ju hati boiii. 😒😒😒
R.I.P. Lieve nicht.
Sterkte aan de fam Ost en Plato

~Angela~
[quads id=1]
Mijn herinnering aan mijn nicht Winnifred Ost overleden Suriname FamilieNieuws
[quads id=1]
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.