Terugblik – Wie zijn we verloren in Februari 2017?

Overleden Suriname februari 2017

In februari 2017 publiceerden wij 76 overlijdensberichten. Hieronder volgen een aantal van de meest spraakmakende berichten en een link naar het totaal overzicht van onze overlijdensberichten van de mensen die we zijn verloren in februari 2017.

[quads id=1]

Klik op de foto om het oorspronkelijk bericht te bekijken. Heeft u ook een dierbare verloren in februari 2017?  Dan kunt u hem of haar onderin de reacties herdenken.

Charedine van Dams (25 jaar)

Nog geen 7 weken voor haar overlijden besloot 25-jarige Charedine van Dams haar levensverhaal op te schrijven en te delen met de wereld. Ze deelde dit vooral om haar vrienden, familie en alle mensen op Facebook te bedanken voor hun hulp.

Verloren in februari 2017 - Charedine van Dams

Clarissa Boldewijn (20 jaar)

Verdachte Jonathan L. heeft de moord op Clarissa Boldewijn bekend en ook een motief opgegeven. Alleen wil de politie deze nog niet bekendmaken omdat er twijfels zijn daarover. Hij verklaarde dat de 20-jarige Clarissa Boldewijn in zijn armen is doodgegaan. Hij had nooit de dood van Clarissa gewild. Bekijk hier de reacties op Facebook.

Verloren in februari 2017 - Clarissa Boldewijn

Vannety Tooy (13 jaar)

Vannety Tooy was pas 13 jaar en is overleden tijdens een operatie. In leven was ze leerling van O.S Brokopondo. Bekijk hier de reacties op Facebook.

Verloren in februari 2017 - Vannety Tooy

Kawita Chietra (21 jaar)

Kawita Agard Chietra was studente aan de Covab. Bekijk hier de reacties op Facebook.

Verloren in februari 2017 - Kawita Chietra

Diana Sanredjo

Bekijk hier de reacties op Facebook.

Verlore in februari 2017 - Diana Sanredjo

Baby Claudinio (11 maanden)

Nog geen jaar oud en de lieve Claudinio moest zijn familie verlaten. Bekijk hier de reacties op Facebook.

Verloren in februari 2017 - Baby Claudinio

Alle overlijdensberichten van 2017

Klik op de foto voor een overzicht van alle overlijdensberichten van februari 2017.
Verloren in februari 2017
[quads id=1]
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.