Van misbruik verdachte priester pleegt zelfmoord (Amerika)

priester zelfmoord Amerika FamilieNieuws misbruik

Priester pleegt zelfmoord door van torenhoog hotel Chicago te springen. Een Amerikaanse priester die vorige maand verplicht met verlof was gestuurd wegens een onderzoek naar mogelijk dubieus contact met een minderjarige heeft zelfmoord gepleegd. De man sprong van het 82-verdiepingen tellende Radisson Aqua hotel in Chicago.
[quads id=1]

Ongepast contact met minderjarige

Volgens de Chicago Tribune was de politie sinds vorige maand bezig met een onderzoek naar priester James Csaszar wegens een excessief en ongepast contact met een minderjarige en mogelijk misbruik van kerkgelden.

Een van mijn favorieten

De 44-jarige Csaszar was verbonden aan de katholieke kerk in New Albany. Daar werd door veel kerkgangers met ongeloof gereageerd op het onderzoek. ,,Hij stond altijd voor je klaar en je kon altijd met hem praten, of dat nou op straat of in de kerk was”, zo reageerde Cheryl Dodson, in een interview met NBC 4. ,,Van alle katholieke priesters die ik ken, was hij een van mijn favorieten.”

priester zelfmoord Amerika FamilieNieuws misbruik

Er was nog geen officiële aanklacht tegen de man ingediend.
Bekijk hier de video erover:

[quads id=1]
Bron: Bron: AD
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.