Video – Roofoverval supermarkt. Politie opzoek naar daders

overval supermarkt para FamilieNieuws Suriname
Alerte optreden

Wang Supermarkt aan de John F. Kennedyweg kreeg zaterdagochtend vier gewapende overvallers over de vloer. Hun plannen om de winkel te plunderen werden in de kiem gesmoord dankzij het alerte optreden van het beveiligingsbedrijf Virova Security NV.
[quads id=1]

Camerabeelden is duidelijk

De vier gemaskerde mannen waren de supermarkt via het dak binnengedrongen. Zij hadden vuistvuurwapens bij zich. De winkelier en zijn vrouw werden overrompeld, gekneveld en mishandeld. Op camerabeelden is duidelijk te zien hoe de verdachten verschillende spullen, waaronder alcoholische dranken, babyvoeding en sigaretten in tassen verpakten om mee te nemen.

Spoedeisende hulp

De beveiligingsmannen van Virova Security NV, die de controle deden bij de supermarkt, voorkwamen dat de rovers hun buit meenamen. De vier mannen namen de benen en vluchtten via een aangrenzen bosschage in een gereedstaand voertuig. De winkelier werd verwezen naar de afdeling Spoedeisende Hulp. De politie van Rijsdijk heeft de zaak in onderzoek.
[quads id=1]
Zaterdagochtend tegen 03.00 am. Roofoverval bij supermarkt in Para. Heeft u informatie dat kan leiden tot het aanhouden van deze verdachten, geeft het door aan de politie op 179.
Bekijk hier de video en deel het met een ieder:

Eerdere berichten:

Winkel en vrouw in woning beroofd door vermoedelijk dezelfde criminelen

Bron: DWT
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.