Video – Bestuurder naar het ziekenhuis nadat truck met oplegger van de weg raakt

truck ongeval Suriname FamilieNieuws
Leek te hebben verloren

Een truck met oplegger is gistermiddag van de weg geraakt ter hoogte van Recreatieoord Carolinakreek, nadat de bestuurder de controle over het stuur leek te hebben verloren.
[quads id=1]

Betrokken bij het incident

Een container met rondhout is tijdens het incident van de oplegger geschoven. Ook heeft de truck een deel van de brugleuning meegesleept. Er zijn geen andere voertuigen betrokken bij dit incident.

De truckchauffeur droeg geen seatbelt. Hij bloedt uit zijn mond en is enkele tanden kwijt. Hij klaagt over pijn aan zijn rug en schouder. De man is zelf uit de cabine geklommen. Daarna heeft Mike Bodeutsch, de beheerder van Jungle Camp, zich over hem ontfermd. Ook medewerkers van de Ware Tijd hebben assistentie aangeboden.

Tweede politieagent

Eén politieagent in een prowagen arriveerde circa twintig minuten na het ongeval. Hij heeft een ambulance besteld, die vanuit Lelydorp onderweg zou zijn. Inmiddels is ook een tweede politieagent ter plekke, evenals chauffeurs van andere trucks die ook gebruikmaken van de Weg naar Kraka, waar het ongeval zich heeft voorgedaan.
[quads id=1]

Foto’s en video

Ruim een uur na het ongeval arriveerde een ambulance van de Regionale Gezondheidsdienst (RGD) Lelydorp op de plek van het ongeval.
Bekijk hier de verschillende foto’s en video van het incident:

Bron: DWT
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.