Anoniem – Ik ben gedrogeerd en bruut misbruikt door twee mannen

2 mannen Paramaribo

Ik wil iets op FamilieNieuws laten plaatsen. Ik ben echt radeloos. Ik ben Usha en ik ben 38 jaar. Ik ben intiem misbruikt door twee mannen. Op een verschrikkelijke manier.

De reden waarom ik jullie schrijf is omdat ik niet zo goed weet wat ik moet doen. Ik heb al aangifte gedaan bij de politie. En na 5 weken hebben ze mijn misbruiker opgepakt. Een dag later is hij naar parket gegaan en ze hebben hem vrijgelaten.

Het is een vreselijk schock voor mij. Ik kan het helemaal niet verwerken. Twee mannen hebben me misbruikt. Ik had het geld niet om een advocaat te betalen. En nu is hij vrij. Hoe kan dat?

Sinds het gebeuren ben ik in behandeling van PCS. Er moet iets gebeuren want nu wil ik ze vermoorden anders maar zelfmoord plegen. Ik kan het anders niet aan. Ik deed een studie, zelfs dat kan ik niet meer afmaken. Ik kan me niet concentreren. Ik sluit me de hele dag op in mijn kamer. Ik kan zo niet verder leven.

Wat is gebeurd: Die heer was een hele goede kennis van mij. We zaten aan de waterkant. Gewoon wat te drinken. Op een gegeven moment voelde ik me heel raar worden. Alsof ik je helemaal geen kracht meer had. Ik voelde me dronken. Heel vreemd want ik had maar twee slokjes op. Een andere man was erbij gekomen. Ik had hem nooit eerder gezien. Ze hebben me gebracht naar een kamer. In de auto. Die man die ik al kende zat achterin met mij in de auto. Hij was toen al bezig mij te betasten. Ik kon niet alles goed zien, maar ik kon wel alles heel goed horen. Het was vreselijk wat ze me hebben aangedaan.

Me weer aangekleed

Ik voelde alles. Precies hoe ze met me bezig waren. Ik hoorde alles wat ze aan het zeggen waren. Mijn lichaam wilde de hele tijd schreeuwen maar dat lukte niet. Toen ze klaar met me waren hebben ze me weer aangekleed.

misbruikt twee mannen FamilieNieuws Suriname anoniem verhalen intiem prive

Ik vind dat KPS steken heeft laten vallen. In de 5 weken dat hij nog niet gepakt was heeft hij leugens kunnen verzinnen. Hij zegt dat er geen tweede man bij was. Hij zegt wel dat hij met mij was en dat hij gewoon met mij naar bed is gegaan. Dit is echt om zelfmoord te plegen. Want hoe ga ik aan iemand kunnen bewijzen dat ze me werkelijk met geweld hebben misbruikt? En dat ik niet vrijwillig ben meegegaan? Ze hebben me iets gegeven. Ik kon helemaal niets doen om me te verweren. Ik had nooit kunnen weten dat ze me zouden misbruiken. Vooral niet hoe ik die ene al jaren ken. Hij heeft me misbruikt als een hond. Zo erg.

Ik voel en hoor alles nog steeds. Precies hoe ze me aan gingen raken. Alsof het gisteren is gebeurd. Ze moeten achter de tralies. Echt waar!! Er is ook iemand die me bedreigd. Ik moet het verhaal niet naar buiten brengen. Maar ik ben niet bang. Ik moet ook andere vrouwen waarschuwen. Want het lijkt erop dat ze dit gewend zijn om te doen.

Ze misbruiken de dames

Ik hoop dat deze vrouwen ook aangifte doen. Veel vrouwen schamen zich. Ik ook hoor. Maar nu niet meer. Ik wil ze in de gevangenis zien. Alle mannen die zoiets met dames doen moeten de gevangenis in. Ze zetten dingen in hun drankjes en ze misbruiken de dames.

Alvast bedankt voor het lezen van mijn verhaal. Hopelijk staan meer vrouwen op en hopelijk kan ik goede adviezen krijgen om mijn case sterk te maken want deze mannen moeten opgesloten worden!!! Bedankt!

Gerelateerde verhalen. Klik op de foto om ze te lezen: