Winkel en vrouw in woning beroofd door vermoedelijk dezelfde criminelen

politie Suriname

Winkel- en woningoverval vermoedelijk door dezelfde rovers. De politie van Wanica kreeg zaterdagochtend omstreeks 03.30 uur melding van een gewapende overval in een supermarkt aan de Kennedyweg.
[quads id=1]

In hun slaap overmeesterd

Vier gemaskerde criminelen, van wie één gewapend was met een vuistvuurwapen en een andere met een mes, zijn de zaak middels braak binnengedrongen. De ondernemer en zijn echtgenote werden in hun slaap overmeesterd en mishandeld.

inbraak rovers Suriname FamilieNieuws dieven

Zij moesten slagen incasseren met als gevolg dat de winkelier een barst aan zijn voorhoofd heeft opgelopen. De buit betreft een geldbedrag van SRD 6000,. Na de daad hebben de daders de plaats verlaten naar een onbekend bestemming.

Door vier rovers

Omstreeks 3.50 uur is een vrouw ook in haar woning aan de Kennedyweg overvallen en beroofd door vier rovers. De buit betreft een televisie toestel, waardevolle sieraden en andere onbekende goederen. De rovers reden weg met haar voertuig, een Toyota Harrier.
[quads id=1]

Snijwond opgelopen

Het voertuig is later teruggevonden te Bernarddorp. Het slachtoffer heeft tijdens de overval zich verzet en heeft vanwege de mishandeling een snijwond opgelopen aan haar linkeroog. Het vermoeden bestaat dat dezelfde rovers op beide plaatsen hebben toegeslagen.

Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.