SLM heeft grootse plannen voor de toekomst

slm Suriname

Robbi Lachmising, directeur van de Surinaamse Luchtvaart Maatschappij (SLM) is van mening dat de toerisme in Suriname beter aangepakt dient te worden.
[quads id=1]

Informatie kunnen inwinnen

De SLM zal in het komend jaar zelf ook haar bijdrage hieraan leveren. Zo zal het passage kantoor in Den Haag, Nederland rond februari heropend worden. Dit toeristenbureau wordt heropend in samenwerking met METS Travel and Tours, Residence Inn en de Suriname Hospitality and Tourism Association (Shata). Geïnteresseerden zullen daar informatie kunnen inwinnen over alle touroperators en oorden in Suriname.

slm Suriname vluchten vliegtuig Familienieuws

Op de grond worden aangepast

De Surinaamse Luchtvaart Maatschappij doet ook aan uitbreiding van haar vloot. Voor de regionale route zal er een Boeing 737 van het model 700 worden aangeschaft. Daarnaast wordt de mid atlantische vloot vervangen. In 2019 loopt de lease van het contract van de nu opererende Airbus A340 af. Daarna zal de Dreamliner (Triple 7 of 787) die met twee motoren in plaats van drie vliegt worden ingezet. Hierdoor zullen de werkzaamheden op de grond worden aangepast. Ook het vliegtuig moet worden aangepast aan de regels die dit vereist.
[quads id=1]

Nieuw jaar vol goede moed

De SLM heeft een enerverend jaar achter de rug en is van plan om uit de negatieve ervaringen, positieve motivatie te halen. Directeur Lachmising roept de gemeenschap op om de handen ineen te slaan en het land op te bouwen. Door gezamenlijk de schouders te zetten onder het werk kunnen we het nieuw jaar vol goede moed ingaan. De directeur wenst de totale gemeenschap prettige kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar.
Bron: DeBoodschap
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.